Καλώς ήλθατε στον κόσμο των Γερακάρηδων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των Γερακάρηδων

Τα πάντα για την Ιερακοτροφία

ΦόρουμΦόρουμ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gregory
Διαχειριστής
gregory

Αριθμός μηνυμάτων : 849
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2010
Τόπος : Eπανωμή

ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!   ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!! I_icon_minitimeΔευ Σεπ 02, 2013 12:36 pm

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο αδελφικός φίλος και Γερακάρης Γιώργος (Jack Sparrow) αναλαμβάνει χρέη συν διαχειριστή του Φόρουμ μας!!! Καλή επιτυχία φίλε μου Γιώργο καιalbino ... πάμε γερά αδελφέ!!!drunken
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://falconry.forumtwilight.com
jack sparrow
Διαχειριστής
jack sparrow

Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2011
Τόπος : Κερκυρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!   ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!! I_icon_minitimeΔευ Σεπ 02, 2013 1:42 pm

gregory έγραψε:
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο αδελφικός φίλος και Γερακάρης Γιώργος (Jack Sparrow) αναλαμβάνει χρέη συν διαχειριστή του Φόρουμ μας!!! Καλή επιτυχία φίλε μου Γιώργο καιalbino ... πάμε γερά αδελφέ!!!drunken
νασαι καλα φιλε Γρηγορη ,και σε ευχαριστω πολυ . θα ηθελα να πω πως ειναι καιρος να κανουμε ενα καινουργιο ξεκινημα ολλοι ,χωρις προστριβες και προπαντων χωρις ιδιοτελεια. Ας μην ξεχναμε πως ειμαστε μια πολυ μικρη ομαδα που αγαπαμε κατι κοινο .
μεσα απο ετουτο το φορουμ εγνωρισα αξιολογους ανθρωπους οι οποιοι εγιναν φιλοι μου , και μου εμαθαν πραγματα που μονος μου δεν θα τα μαθαινα ποτε.

οπως ημουν και εγω απειρος ,ετσι και οι νεοι γερακαρηδες χρειαζονται  καποιους απο εσας / εμας, συμβουλες και βοηθεια ,να ξεκινησουν και αυτοι αυτο που αγαπαμε ολλοι .

Την ιερακοτροφια .

Μια και μου δινεται η ευκαιρια , θελω να ευχαριστησω δημοσια τον Χρηστο Μηλωνακη ,( μεντορας μου ) τον Σακη Δημπραντση , Δημητρη Πιπα ,Γιαννη Ιμοννεδα , για την πολυτιμη βοηθεια τους .

ναστε καλα ολλοι .

καλα πεταγματα .
http://www.corfu-apts.com
gregory
Διαχειριστής
gregory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!   ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!! I_icon_minitimeΤρι Σεπ 03, 2013 12:22 am

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα είπες Γιώργο!!! Μια νέα δυναμική αρχή όπου με σύνεση και υπευθυνότητα θα καταφέρουμε αυτό που όλοι οι Έλληνες Γερακάρηδες επιθυμούμε τόσο πολύ! Παρεμπιπτόντως όλοι οι παραπάνω που ανέφερες (Χρηστο Μηλωνακη, Σακη Δημπραντση , Δημητρη Πιπα ,Γιαννη Ιμοννεδα) απέδειξαν πως είναι άξιοι σεβασμού και σαν Γερακάρηδες αλλά κυρίως σαν άνθρωποι!!! Συγχρόνως αναφέρουμε πως θα προσέλθουν και άλλοι άξιοι συν διαχειριστές στο χώρο μας!!!  
Καλή αρχή μας εύχομαι Γιώργο και όλα θα πάνε καλά!!!
ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ!!!
gregory
Διαχειριστής
gregory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!   ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!! I_icon_minitimeΤρι Οκτ 29, 2013 7:33 am

Με χαρά και με τιμή σας ανακοινώνω πως στον ρόλο του διαχειριστή προστέθηκε επίσης (μαζί με τον Γιώργο "jack sparrow") και ο κ. Μυλωνάκης Χρήστος όπου εδώ και χρόνια μας έχει δείξει με τα έργα του πάνω στην Ιερακοτροφία, το πόσο τυχεροί είμαστε που τον έχουμε κοντά μας!!! Αδελφέ Χρήστο σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για όλα όσα έχεις προσφέρει σε μένα και σε άλλα πολλά μέλη και μη του Φόρουμ μας και γενικά στο χώρο των Ελλήνων Γερακάρηδων και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και καλή αρχή σαν διαχειριστής της σελίδας μας!!!albino drunken

ΕΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ήλθατε στον κόσμο των Γερακάρηδων  :: Κατηγορίες :: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ-
Μετάβαση σε:  
phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις